Vattenpaker på Mallorca

Vattenparkerna är måste för de unga och inte så unga också för den delen. Det är alltid roligt och spännande för barnen, en fantastisk plats att njuta med familj och vänner.

Aqualand

Aqualand Magaluf ligger i utkanten av Magaluf. Det är ett stort vattenland med stora och utmanande shower, hisnande åkattraktioner för de äldre barnen och några tamare för småbarn.

Aquacity

En av världens största vattenparker med vattenrutschbanor och vågbassäng. Mini-zoo, ”barnens gård” och den antika skrivmaskinens museum är några av de aktiviteter att njuta av.

Hidropark

Hidropark erbjuder en uppsjö av shower och pooler för alla åldrar. Golfentusiaster har också en plats att njuta här, tack vare 54-håls Super Golf som ligger bredvid. Den kan nås både inifrån och utanför parken.

Western Water Park

Den nyaste attraktionen i Calvia är Western Park. Det är en unik plats som kombinerar en vattenvärld och en Vilda västern nöjespark. Under dagen finns det rovfåglar visar att titta på. En liten djurfarm och gröna, anlagda områden att koppla av i är några av dess sevärdheter.

Aqualandia

Detta vattenland har lite av allt – ett äventyrsbad, simhall, äventyrslekplats, minigolf och ett vaxkabinett museum. Det är utsedd till vara barnens paradis.