Palma Nova

Palma Nova ses som det största och mest populära av Mallorcas resmål. Området ligger bredvid Magaluf och båda ställena är i stor expansion, tack vare de storslagna vita sandstränderna. Här finns mängder med underhållning för alla och envar, speciellt nattetid.

Under åren som gått har Palma Nova upplevt en hel del förändringar. Det finns många nya bostadsområden och fräscha gångvägar som kantas av vackra palmer. Många av förändringarna har varit till det bättre, vilket gör att Palma nova blivit en favoritdestination bland soldyrkare och festprissar, oavsett åldersgrupp.

Det finns mängder med hotell i Palma Nova för olika typer av turister. Alla hotell är rena och personalen redo att ge försklassig service. Simbassängerna anses vara en särskilt bra investering, då de är fullmatade med människor under sommarmånaderna. Turisterna vaknar tidigt för att få tag på de bästa platserna runt poolkanten. Det finn sockså nattlig bingo, karaoke och många andra aktiviteter. Men om du söker ett värre nattliv än så, är byn Magaluf som bara ligger några meter bort, fullmatad med spännande tokigheter under nattetid.